PREMIJER LIGA BIH Branič Širokog prešao u klub iz Uzbekistana

Jure Obšivač
NK Široki Brijeg

"Službeno potvrđujemo kako je iskusni i pouzdani branič Jure Obšivač u zimskoj stanci napustio NK Široki Brijeg i karijeru će nastaviti u uzbekistanskoj Super ligi", navedeno je iz kluba sa Pecare.

Standardni igrač u momčadi Jure Ivankovića i stup širokobriješke obrane, koji je nastupio u svih 19 premijerligaških utakmica ove sezone, nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao je jednogodišnji ugovor s FC Sogdiana.

"Izuzetna mi je čast što sam proveo lijepih godinu i pol dana u jednom od najboljih klubova u Premijer ligi BiH. Želio bih se zahvaliti stručnom stožeru, igračima i svim ljudima u klubu s kojima sam proveo ovo vrijeme. Ipak, posebno se želim zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci koju su nam pružali sve ovo vrijeme. 

Isto tako, klubu želim svu sreću u daljnjem nastavku prvenstva, a ja i dalje ostajem njihov najveći navijač", poručio je iskusni Jure Obšivač nakon potpisa u Uzbekistanu.

Podsjećamo, Obšivač je član Plavo-bijelih postao u ljeto 2020. nakon kratke kineske epizode. Za Široki Brijeg nastupio je ukupno 43 puta i postigao jedan gol i to u pobjedi protiv FK Radnik Bijeljina (0:2) u posljednjem kolu prošle sezone, kada je ovjerena nova europska viza.

"Na kraju, uz neizmjerne zahvale na svemu učinjenom u Širokom Brijegu, želimo istaknuti kako je Jure primjer igrača kojega svaki trener želi vidjeti u svojoj momčadi. Veliki pozitivac, marljivi radnik i neizmjerna podrška mlađim suigračima", zaključeno je u priopćenju.