FOTO  Predstavljamo HNK ''Tomislav'' iz Tomislavgrada

NK Tomislav

U službenim prvenstvenim natjecanjima sudjeluju u pet natjecateljskih kategorija (seniori, juniori, kadeti, pioniri i početnici), a u turnirskim natjecanjima sa dvije kategorije (limači i cicibani).

Omladinska škola nogometa ''Petar Ledušić'' koja je ime dobila po poginulom hrvatskom branitelju, igraču seniorske momčadi sa radom je počela 1997. godine, sa oko 50-ero djece pod stručnim vodstvom nogometnog stručnjaka iz Hajduka Željka Kovačevića i domaćih trenera Ante Renića i Ante Tadića.

Kroz nogometnu školu je prošlo mnogo djece sa različitim  uspjesima, od kojih treba  spomenuti Ivana Krstanovića, Antu i Josipa Serdarušića, Ivana Baćka, a od mlađih igrača Ivana Kukavicu koji uspješno igra za reprezentaciju BiH U-17 i član je HNK Široki Brijeg. Od trenera koji su dali veliki doprinos radu škole nogometa posebno izdvajamo Petra Radoša i Branka Višića.

Na zadnjoj skupštini održanoj 13. srpnja 2009. godine izabrana su upravljačka tijela Kluba: Predsjednik skupštine je Ante Brajko, a dopredsjednik Hajrudin Kozarić. Predsjednik Upravnog odbora je Ante Radoš, a članovi su Tomislav Batarilo, Marko Mašić, Ilija Bagarić, Petar Galić i Marijan Budimir.

Treneri su: Jasmin Džidić igrač trener, Goran Dukić, Goran Drmić, Mate Bandić, Tone Pašalić. Tajnik kluba je Ante Tadić, a oružar Frano Bandić.

HNK ''Tomislav'' se danas susreće sa velikim problemom nedostatka svlačionica za igrače i kvalitetnog pomoćnog terena za svakodnevno treniranje svih kategorija. 2008. je započela izgradnja svlačionice i tribina, a da bi ih dovršili trebaju pomoć šire društvene zajednice, sponzora i prijatelja Kluba. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe i daju svoj doprinos. Trenutne pozicije natjecatelja nakon 9. odigranih kola u sezoni 2009./10.

TisakHrid