Potvrđeno za Hercegovinu. Info: Udruga ‘Uvijek vjerni BiH’ priprema projekt ‘Hrvatske navijačke karavane’

Vatreni

Užurbano je proteklih dana u Udruzi navijača hrvatske nogometne reprezentacije ‘Uvijek vjerni BiH’. Neprestano zvone telefoni navijača koji se žele predbilježiti na ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Mađarske.

Iz Udruge su poručili kako večeras u 20 sati završava rok za predbilježbu, te kako će za sve zainteresirane članove Udruge osigurati ulaznice za ovaj nogometni spektakl.

“Nakon uspjeha Hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu povećano je zanimanje za utakmice reprezentacije, pa je tako i povećan broj članova Udruge. Radimo na par projekata koji će zasigurno imati pozitivan odjek kod navijača. Posebno smo aktivni na projektu ‘Hrvatske navijačke karavane’ koja bi pratila reprezentaciju Hrvatsku diljem svijeta. Zanimšljena je kao pokretna FAN zona gdje bi svi članovi mogli uživati u hrvatskim proizvodima kao da se utakmica igra u Zagrebu, Splitu, Osijeku …Cijene bi bile pristupačne. Ovaj projekt ćemo premijerno predstaviti na Europskom prvenstvu i uvjeren sam da će Hrvatska igrati tamo”, kazao je u razgovoru za hercegovinu.info dopredsjednik Udruge ‘Uvijek vjerni BiH” Ivica Madžar.

Utakmica između Hrvatske i Mađarske igra se 10. listopada 2019. godine na stadionu Poljud u Splitu.