POSUŠJE VODEĆE, PREDSJEDNIK KAŽE “Cilj je ostvaren, ostanak osiguran!”

Dario Sesar
HŠK Posušje

Nogometaši HŠK Posušje vodeća su momčad Prve lige Federacije BiH. Nakon 18 odigranih kola Plavo-bijeli imaju 37 bodova, tri više od vodećeg TOŠK-a te drže prvo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja, u društvo najboljih - Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Klub se dolaskom Darija Sesara za predsjednika konsolidirao i promijenio sportsku politiku, klub podržavaju i brojni sponzori, ambicije rastu. No, u Posušju su oprezni. Tako nam je sam predsjednik Sesar u jednom razgovoru rekao:

"Naš primarni cilj u novoj sezoni je sačuvati opstanak u Prvoj ligi FBiH. Sastavit ćemo sigurno respektabilnu ekipu, ekipu iskustva i mladosti, jer kroz ovu ligu želimo afirmirati i mlade igrače iz hercegovačkog bazena", rekao je uoči sezone Sesar za Hercegovina.info.

U izjavama je u više navrata oprezan bio i Denis Ćorić trener prve momčadi:

"Posušje je bilo dugi niz godina trećeligaš. Ljudi koji sada vode klub na čelu s gospodinom Sesarom žele napraviti jedan klub koji neće plesati jednu ili dvije godine. Idemo stepenicu po stepenicu. Mi ove godine nemamo nikakvog opterećenja, ako se dogodi da izborimo Premijer ligu dogodit će se", rekao nam je Ćorić nedavno u Čitluku nakon prijateljskog susreta sa Zrinjskim.

Posljednja izjava koju je predsjednik kluba Sesar dao je ona za klupsku stranicu: “Cilj je ostvaren, ostanak osiguran!”

Na Mokrom Docu s izjavama oprezni i čvrsto na zemlji, no hrabro grabe ka Premijer ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.