POSUŠJE NIJE SPAVALO Pitali smo Tonija Karačića ostaje li na klupi

hšk posušje, Toni Karačić
Screenshot

Kolo prije završetka prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje ostvarili su zacrtani cilj, a to je ostanak u društvu najboljih. Ono što je uprava kluba s Mokrog Doca stavila pod imperativ po povratku u društvo najboljih to je i ostvareno. Igrači Tonija Karačića svladali su Tuzla City na gostovanju, a i da nisu za nastup u sljedećoj sezoni Premijer lige jučer im je osigurao Radnik pobjedom protiv Rudara.

Veselo je bilo sinoć od samog kraja utakmice, na putu od Tuzle ka Posušju 'Plavo-bijeli' su pjesmom slavili svoj uspjeh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozvali su na svojoj službenoj stranici iz HŠK Posušje i sve navijače, one najvatrenije Poskoke, ali sve ostale ljubitelje ovog kluba da ih dočekaju u njihovom domu Mokrom Docu. Po dolasku u grad uslijedila je erupcija oduševljenja. Navijači su momčad dočekali pirotehnikom, pjesmom, upaljenim bengalkama. Priređen je i odličan vatromet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Momci su sinoć malo proslavili. Hvala Bogu na kraju je sve dobro ispalo", kaže za Hercegovina.info trener Posušja Toni Karačić.

hšk posušje,Toni Karačić

Teška, ali najslađa pobjeda na Tušnju.

"Činjenica je da je ekipa igrala u "brzini manje". Utakmica je bila teška za gledati. Nije tu bilo ljepote, ali to nije važno. Bitna je samo pobjeda. Želim čestitati igračima koji su ostvarili naš cilj. Posušje zaslužuje Premijer ligu. Klub je napravio sve preduvjete da u Posušju bude uvijek ugodno za igrati kako domaćoj, tako i svim gostujućim ekipama koje dođu tu igrati. To je razlog više što je dobro da je Posušje ostalo u Premijer ligi", ističe Karačić.

Pomogao je i Radnik koji je 5:2 svladao Rudar.

"Mi smo odlučivali sami o sebi, nema potrebe apostrofirati nekoga drugog. Mi smo se doveli u situaciju da imamo sve u svojim rukama. Naravno da nam je to išlo u prilog, ali smo opet odlučili sami".

hšk posušje,Toni Karačić

Poziva sve navijače u nedjelju na Mokri Dolac.

"Pozivam sve pristalice Posušja da u posljednjem kolu protiv Borca napunimo stadion, a mi ćemo se potruditi da prezentiramo kvalitetnu igru i da pokušamo pobijediti tu utakmicu i na taj način oprostiti se od navijača za ovu sezonu".

Pitali smo Karačića i ostaje li trener Posušja u idućoj sezoni.

"Dogovor je do kraja sezone. Imamo još jedno kolo pa ćemo vidjeti. Rekao sam kada sam dolazio da mi je cilj napraviti sve što je u mojoj moći da pomognem Posušju. Ispunili smo svoj glavni cilj. Idemo odraditi Borac pa ćemo vidjeti dalje. Također sam uoči dolaska ljudima u klubu rekao da je moj cilj inozemstvo. Neke se stvari nisu realizirale, ali vidjet ćemo. Ne isključujem niti jednu mogućnost. Idemo najprije završiti ovu sezonu, rekao je Toni Karačić u razgovoru za Hercegovina.info.