Posušje nakon 11 godina gostuje kod Zrinjskog

Zrinjski Posušje
HŠK Posušje/Facebook

Nakon 11 godina HŠK Zrinjski i HŠK Posušje igrat će utakmicu pod Bijelim Brijegom. Istina radi se o prijateljskom susretu, no, svakako će ova utakmica poslužiti trenerima Žižoviću i Ćoriću uoči nove sezone, kako bi vidjeli stvarnu snagu svojih momčadi.

S puno emocija ovaj susret najavili su u HŠK Posušje, koji grade odličnu momčad i imaju visoke ambicije u 1. ligi Federacije BiH.

"Utakmice HŠK Posušje i HŠK Zrinjski Mostar uvijek su privlačile veliki broj gledatelja. Nakon jedanaest godina ponovno ćemo gledati sraz dva Hrvatska kluba iz Bosne i Hercegovine. Svoj posljednji dvoboj ova dva kluba imala su 26.4.2009. godine u okviru 25.kolu Premijer lige BiH, a u Mostaru je završilo (0-0). Denis Ćorić i Mladen Žižović uspjeli su ponovno oživjeti prijateljske odnose klubova. Mnogo igrača nosilo je plavo-bijeli dres i dres s lentom, a na "svoj" Bijeli Brijeg ponovno će istrčat dvije legende HŠK Zrinjski, Ante Serdarušić i Davor Landeka samo ovaj put u plavo-bijelom dresu, dok će dijete HŠK Posušje Ivan Bašić istrčati u dresu s crvenom lentom. Kroz povijest Posušje i Zrinjski u Premijer ligi BiH susreli su se osamnaest puta. HŠK Zrinjski pobjedu je slavio u 8 susreta, 3 susreta su odigrana bez pobjednika, dok je u njih 7 slavio klub s Mokrog Doca", stoji u objavi kluba s Mokrog Doca.

HŠK Zrinjski Mostar i HŠK Posušje svoj prijateljski meč odigrat će u subotu 25. srpnja od 20 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.