POSUŠJE I DALJE BEZ PORAZA OVOGA PROLJEĆA U Konjicu kod Igmana izvukli remi na samom kraju, domaći nezadovoljni terminom

Posušje igman
HŠK Posušje

Igman iz Konjica ugostio je Posušje u 26. kolu Wwin lige BiH, a utakmica je završena neriješeno, rezultatom 1:1.

Igman je dominirao veći dio utakmice i bio na pragu pobjede, ali je Posušje uspjelo izjednačiti pred sami kraj susreta i produžiti sjajan niz bez poraza.

Utakmica je započela snažnim nastupom domaćina, koji su pod pritiskom za pobjedom stalno napadali odranu Posušja. Taj pritisak urodio je plodom u 39. minuti, kada je Denković asistirao Mešinoviću, koji je poslao loptu do Hebibovića na lijevoj strani. Hebibović je postigao svoj osmi gol sezone i doveo svoj tim u vodstvo.

U drugom poluvremenu, Igman je nastojao osigurati pobjedu drugim golom, ali su propuštene prilike na kraju utjecale na rezultat.

U 90. minuti, Ahmetović je propustio veliku priliku, a ubrzo potom Kamenar je za Posušje postigao gol za konačnih 1:1.

Trener momčadi iz Konjica Edis Mulalić bio je vidno razočaran nakon utakmice.

"Mislim da su nam, kad se sve sumira, iz jednog jedinog šuta dali gol. Sve smo kontrolirali, ali kome to sad možeš pričati. Dosta smo uložili i truda i energije da pobijedimo, ali primimo gol iz glupe situacije. Imali smo dvije ili tri prinudne izmjene, tako da, što znam. Malo nesretno, malo, šta znam. Nismo odigrali lošu utakmicu, čak štoviše, odigrali smo dobru utakmicu, ali džaba kad se ne nagradiš pobjedom", rekao je Mulalić koji je potom iznio nezadovoljstvo terminom utakmice.

"Eto koliko smo mi bitni, igramo u jedan sat. Nemamo reflektora, znamo, ali možemo odigrati utakmicu u 15:30 ili 16:00 sati. Razlika je ogromna igrati u jedan, u dva, u tri, u osam, ali eto, izgleda da nebitni igraju u jedan", poručio je razočarani Mulalić.

Ovim neriješenim rezultatom, Posušje je nastavilo svoj niz bez poraza u proljeće, dok je Igman propustio priliku da se udalji od zone ispadanja.

U sljedećem kolu, Igman gostuje kod Širokog Brijega, a Posušje će na domaćem terenu dočekati Željezničar.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.