Poruka iz Mostara: Pobjeda u Beogradu bila bi najbolji melem za sve rane Hrvatskog naroda

U ovim teškim vremenima rijetko što bi moglo razveseliti napaćeni i prodani Hrvatski narod, ali bi to sasvim sigurno učinila pobjeda Vatrenih na Marakani.

Dragi Igore, znam da si čovjek čije srce kuca samo za Hrvatsku i znam da ćeš učiniti sve što je u tvojoj moći da pobijedite na Marakani. Dobro se sjećam našeg razgovora u Međugorju kada si na moje pitanje o utakmici sa Srbijom u Bogradu rekao da utakmica pada na tvoj rođendan i da se nadaš da ćeš taj dan imati duplo slavlje.

Igore ti si učinio ono što mnogima nije uspjelo. Vratio si reprezentaciju narodu i ponovo nas sve učinio ponosnim. Navijači iz Hercegovine i Mostara ti nikada neće zaboraviti dolazak u našu i tvoju Hercegovinu. Iskreno se nadam da će se sve to u bliskoj budućnosti opet ponoviti u inat svim dušmanima.

Ovaj puta Igore nemam ti što puno za reći. Sve znaš kao što i mi sve znamo. Pobjeda u Beogradu bila bi najbolji melem za sve otvorene rane Hrvatskog naroda. Sva hrvatska srca kucat će skupa sa Vama u Beogradu, ovaj puta igrajte i pobjedite za svoj Vukovar, svoju Hrvatsku i svoju Hercegovinu.

HERCEGOVINA.info