POLICIJI OLAKŠAN POSAO Navijači Veleža pohvalili se oduzetim transparentom Aston Ville

transparent Aston Villa
Hooligans TV

Društvenim mrežama kruži fotografija koja je izvorno objavljena na stranici Hooligans TV, a radi se o oduzetom transparentu Aston Ville kojim su se pohvalili pripadnici Red Armya, navijačke skupine Veleža.

Utakmica posljednjeg kola UEFA Konferencijske lige HŠK Zrinjski - Aston Vila FC odigrala se u četvrtak, 14. prosinca. Tog dana napadnuta su dva navijača Aston Ville u Mostaru.

"Jedan navijač iz Engleske napadnut je u Ulici Maršala Tita u Sjevernom logoru. Napad se dogodio u 13:45 sati. On nije znao reći koliko ga je osoba napalo, a nije imao vidljivih ozljeda. Policija traga za počiniteljima ovog napada", potvrdio je tada za Hercegovina.info glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Dana 15. prosinca MUP HNŽ izvjestio je kako su dvojica navijača Aston Ville pretučena u Mostaru od strane više nepoznatih napadača.

Kako je priopćeno iz MUP-a, oko 13:40 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena od strane građana da je u Ulici maršala Tita kod 'Djevojačke česme' iz dva vozila izašla grupa nepoznatih osoba kako bi napala dvije muške osobe.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije koji su zatekli dva državljanina Velike Britanije H. E. (1995.) i M. P. E. (1985.). Deblji kraj napada izvukao je 28-godišnji Britanac koji je zadobio vidne ozljede u predjelu glave.

Policija je došla do saznanja da su napadači izašli iz dva vozila VW Golf i Peugeot te da je među napadačima bio izvjesni M. T. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.