POJAČANJE NA PECARI Širokom Brijegu se priključio veznjak iz Zagreba. Vrijednost mu je 700.000 eura, a drugi je najbolji strijelac lige iz koje dolazi

Fran Vukelić
SportNews.hr

Nogometaši Širokog Brijega sutra će krenuti s pripremama za nastavak sezone Premijer lige BiH. Trener Plavih Ivica Barbarić obavit će prozivku, nakon koje će povesti momčad na prvi ovogodišnji trening. 

Ekipa s Pecare do sada nije doživjela puno promjena. Široki Brijeg, koji iza sebe ima sjajnu jesen, za sada nije nitko napustio te će se sutra na prozivci pojaviti svi nogometaši koji su dres Širokog Brijega nosili i u jesenskom dijelu prvenstva.

Kada su u pitanju dolasci, kako doznajemo iz izvora bliskih klubu u Široki Brijeg je već stigao Fran Vukelić te će se on sutra pojaviti na prozivci. Riječ je o 21-godišnjem veznjaku iz koji na Pecaru stiže iz redova Kustošije. Ovaj Zagrepčanin u jesenskom dijelu prvenstva upisao je 11 nastupa u kojima je postigao 6 pogodaka što ga čini drugim najboljim strijelcem 2. HNL. Tome je Vukelić dodao i dvije asistencije.

Prema Transfermarktu vrijednost mladog Vukelića je 700.000 eura, što je izrazito visoka cijena za nogometaša koji stiže iz druge lige Hrvatske.

U mlađim kategorijama Vukelić je igrao za Špansko, Kustošiju i Inter iz Zaprešića.