VIDEO  Pogledajte tragičan poraz Širokog Brijega u sudačkoj nadoknadi

Široki Brijeg Borac
FK Borac

Nogometaši Širokog Brijega sinoć su na tragičan način poraženi u važnoj utakmici za Europu od Borca na domaćem terenu. Imali su igrači Ivice Barbarića pobjedu u svojim rukama sve do 91. minute, a onda šok. Dva ubačaja, dvije jako loše reakcije obrane Plavih i dva pogotka Momčila Mrkaića za veliko slavlje gostiju.

Sjajno je Široki otvorio utakmicu. Odlično je u 4. minuti ubacio u peterac gostiju Marijan Ćavar, a Lukiću nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

Pred sam kraj prvog djela Borac vraća stvari na početak. Snažno je pucao Lagumdžić, a Mrkaić glavom loptu skreće u mrežu te se rezultatom 1:1 odlazi na odmor.

Sadržaj se učitava...

U nastavku Široki do prednosti ponovno dolazi u 75. minuti. Nakon dodavanja Vukoje, sjajno je pogodio Marijan Ćavar za erupciju oduševljenja na Pecari.

Prednost Širokog Brijega trajala je sve do 91. minute. U tim trenutcima uslijedio je ubačaj Ninkovića, a pred Josipovićem se najbolje snašao Mrkaić i pogodio iz neposredne blizine za poravnanje.

I kada se mislilo da će utakmica sada završiti podjelom bodova, novi šok za domaće. Ubacio je ponovno Ninković, lopta pogodila Musu i ponovno došla do Mrkaića koji je samo trebao malo dodirnuti i poslati u mrežu za novo i veliko slavlje gostujuće klupe i navijača.

Ovom pobjedom Borac se učvrstio na drugom mjestu i sada ima pet bodova prednost u odnosu na Široki Brijeg.