VIDEO  Pogledajte burnu reakciju Dudića: "Tko je provocirao navijače?"

Feđa Dudić
Screenshot

Burno je bilo nakon jučerašnje utakmice Veleža i Sarajeva koja se igrala u Gabeli. Iako je na terenu sve proteklo u najboljem redu, navijači Veleža svojim ponašanjem prema svom donedavnom heroju Feđi Dudiću bacili su mrlju na ovu utakmicu. 

Kako je u izravnom prijenosu Dudić rekao nakon utakmice, oni su ga dva puta polili pivom, te mu psovali obitelj.

"Dva puta sam poliven pivom. Ja mislim da ovo nisam zaslužio od navijača FK Velež. Ja sam ovdje ostavio trag i napravio najveći poslijeratni uspjeh s ovom ekipom. Hvala ljudima iz kluba što su me dočekali na lijep način, ali ovo što sam doživio, psovanje moje žene, djece i majke, mislim da to čovjek koji je donio veliku radost nije zaslužio, ali valjda to njima pristaje tako i valjda to tako treba", rekao je razočarani Dudić".

Nakon toga u razgovoru za klupske televizije Veleža i Sarajeva Dudić je bio isprovociran od pitanjem jednog novinara: "Kako možete provocirati navijače izlaskom prilikom postizanja gola?".

"Tko je provocirao navijače?", upitao je Dudić.

"Jeste skakali i provocirali?", upitao je ponovno novinar.

"Tko je skakao? Pa hajde vratite i pogledajte snimku pa ćemo pričati. Znači, ušao je Emir Hadžić u teren, a ja sam stajao tu. Što sam skakao, pa što trebam? 

"Pa zar ne možete imati poštovanje, ako ništa prema ovom crvenom dresu?", upitao je novinar.

"Od prve minute mi se psuje iza klupe. Jeste li bili tu? Zašto to ne prokomentirate. Neću više odgovarati na pitanja. Je li završeno?", upitao je Dudić i otišao u svlačionicu.

Sadržaj se učitava...