VIDEO  POBJEDA ZRINJSKOG NA KOŠEVU Sarajevo nije moglo protiv presinga Plemića, nije pomogao ni igrač više

Srajevo Zrinjski
HŠK Zrinjski

U derbiju 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski večeras su na Koševu svladali Sarajevo rezultatom 0:1. Pobjednički pogodak za Plemiće postigao je Dragan Juranović u 4. minuti susreta.

Prvo poluvrijeme gledali smo potpunu dominaciju Plemića. Presing koji su čitavih 45 minuta igrali igrači Sergeja Jakirovića, Bordo momčadi nije ostavio prostora niti za jednu ozbiljniju priliku.

Igrala se 4. minuta kada je Todorović dobro ubacio, a na drugoj vratnici loptu je sam na drugoj vratnici dočekao Juranović i neometan je poslao u mrežu. 

Sadržaj se učitava...

U 20. minuti velika prigoda za Mostarce. Glavom je pucao Nemanja Bilbija, a Kovačević je to sjajno paradom obranio. 

U 31. minuti Sarajevo je uputilo prvi udarac u okvir gola. Glavom je pucao Mešanović, ali bio je to bezopasan udarac po Miru Varvodića.

Dvije minute kasnije još jedna sjajna prigoda za Zrinjski. Ubacio je iz prekida Juranović, a glavom za malo pokraj vrata puca Nemanja Bilbija. U 37. minuti dobro je pucao Todorović. 

U nastavku prvu prigodu imali su domaći u 63. minuti. Glavom je pucao Mirko Oremuš, no njegov udarac odlazi pokraj gola Varvodića. 

Četiri minute kasnije šok za Zrinjski. Crveni karton dobio je stoper Magdić. Sa sigurnošću možemo reći kako je to bila jedna jako loša odluka suca Luke Bilbije. Najprije je Mešanović igrao rukom i pritom pao pored Magdića. I kada su svi mislili da je Bilbija signalizirao igranje rukom Mešanovića, on je stoperu Zrinjskog pokazao izravni crveni karton i put u svlačionicu. Iz tog slobodnog udarca pucao je Salčin, ali Miro Varvodić sigurno hvata tu loptu. 

U 88. minuti domaći su tražili kazneni udarac. Pao je Milanović u kaznenom prostoru, no Bilbija kaže da se igra dalje. Na usporenoj snimci vidjelo se kako je Milanović simulirao i pokušao iznuditi jedanaesterac.

U 94. minuti ružne scene. Sudar glavama imali su Tino Sven Sušić i Slobodan Jakovljević. Stoper Plemića pao je na travnjak ostavši bez svijesti. No, brza je bila intervencija suigrača i liječnika.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski nosi sva tri boda za Mostar. Prvi je ovo poraz Sarajeva u ovoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.