FOTO  Pobjeda Žitomislića i Bijelog Brijega

Liga mjesnih zajednica Grada Mostara
Liga MZ Mostar

Sinoć se nastavilo s odigravanjem utakmica Lige mjesnih zajednica Grada Mostara. Odigrana su dva susreta u seniorskoj te dva u juniorskoj konkurenciji.

U prvoj utakmici Bijeli Brijeg svladao je Ulog/Miljkoviće s uvjerljivih 11:3. Čak pet pogodaka za Bijeli Brijeg postigao je Ivan Sušac, dva je dodao Stjepan Livaja, dok su po jednom mrežu tresli Marko Golemac, Ivan Bošnjak, Zdravko Grubešić i Sandro Abudić. Za ekipu Ulog/Miljkovići pogađali su Stanko Cvitković, Vedran Biokšić i Ivan Babić.

U drugom susretu Žitomislići su s 3:0 svladali Orlac/Raštane. Strijelci za Žitomisliće bili su Marko Petrović, Ivan Jurić te Dragan Zeko.

JUNIORI

U juniorskoj konkurenciji Centar 2 pobijedio je Rodoč/Jasenicu rezultatom 4:2. Za Centar 2 hat-trick je postigao Goran Šunjić, a jedan pogodak je dodao Luka Spajić. Kod Rodoč/Jasenice precizna su bila dva Filipa, Medić i Puce.

U drugom susretu u juniorskoj konkurenciji Ilići su bili bolji od Rudnika identičnim rezultatom 4:2. Po dva pogotka za Iliće su postigli Filip Planinić i Marko Ćubela, dok su za Rudnik pogađali Marko Stanković i Marko Džeba.