Pobijedila ili izgubila uvijek si naša jedina Hrvatska

Jedna bitka ne znači i izgubljen rat, ali je poraz u pojedinim medijima Hravtske i BiH dočekan sa oduševljenjem i cinizmom koji ide tako daleko da se naslađuje porazu Vatrenih. Istovremeno ti izuzetno neprijateljski mediji prema svemu što ima predznak hrvatsko idu tako daleko da za poraz Hrvatske optužuju pripreme u Hercegovini.

Iako to nema nikakve veze sa istinom raznorazna piskarala koje je netko proglasio novinarima iz svih oružja sipaju otrovne strijelice u pravcu Igora Štimca i Međugorja.

Vatreni su igrali slabo, i izgubili su od protivnika koji je više želio pobjedu i to je jedina istina. Isto bi se desilo da su se reprezenatativci pripremali u Sloveniji, Turskoj ili negdje na mjesecu.

Nakon svega Vatreni nisu zaslužili zvižduke i pogrdna skandiranja, ne nakon svih radosnih trenutaka koji su priredili svojim navijačima, i nakon samo jedne loše igre. Mjerodavni u savezu bi nakon svega morali razmisliti o tome da napokon reprezentacija igra tamo gdje se ona iskreno voli i gdje nema zviždanja i ružnog skandiranja. Priča o neosvojivosti Maksimira od sinoć je samo prošlost.

Za kraj valja istaći da još ništa nije gotovo. Pred Igorom Štimcom i Vatrenima su još tri utakmice i sigurni smo da će se na kraju Hrvatska plasirati na SP u Brazilu.

Pobijedila ili izgubila uvijek si naša jedina Hrvatska.

HERCEGOVINA.info