FOTO/VIDEO  Plemići rođeni 2009. remijem u četvrtfinalu završili svoj nastup na Arena Cupu Herzegovine

HŠK Zrinjski 2009. Arena Cup Herzegovina

Prvi dan turnir u petak mali nogometaši Zrinjskog rođeni 2009. godine ubilježili su dva nastupa u grupi A, te slavili dvije pobjede HŠK Zrinjski - NK Mostar 3:2 i ŠF Fortuna - HŠK Zrinjski 2:3.

Jučer (u subotu op.a.) mali Plemići u jutarnjim satima u SC Kantarevac odigrali su i posljednju utakmicu u grupi, te su slavili visoku pobjedu nad FK Velež iz Nevesinja od 8:1.

Pogledajte utakmicu HŠK Zrinjski Mostar - FK Velež Nevesinje 8:1

Sa stopostotnim učinkom tj. devet bodova i gol razlikom 14:5 plasirali su se direktno u četvrtfinale gdje su se sastali sa malim nogometašima iz ŠN AS Međugorje.

Utakmica je igrana u subotu u večernjim satima na terenu Horizont mira u Zvirovićima nedaleko od Međugorja. Obje ekipe pružile su zanimljivu igru, a rezultat na kraju je glasio 2:2.

Nakon regularnog tijek utakmice pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kojoj su mali nogometaši iz Međugorja imali više sreće i koncentracije, te su se rezultatom jedanaesteraca 4:3 plasirali u polufinale.

Pogledajte utakmicu - ŠN AS Međugorje - HŠK Zrinjski Mostar 2:2 P(4:3)

Mali nogometaši Zrinjskog su na kraju bez poraza u regularnom dijelu i gol razlikom 16:7 ostali bez plasmana u polufinale.

Za nogometaše iz Nogometne škole HŠK Zrinjski godište 2009. na ovom turniru su nastupili: Zlatko Ivanković, Lovro Škrobo, Sandro Zovko, Roko Krešić, Vito Avmedovski, Marko Palac, Domagoj Matić, Luka Kudić, Josip Buhovac, Marko Drežnjak, Petar Bošnjak i trener Dragan Vrdoljak.

Polufinalne utakmice kod svih uzrasta odigravaju se danas na terenima Arena Sport Centra i SC Kantarevac u Mostaru.

HERCEGOVINA.info