'Plemići' odradili posljednji trening pred Tiranu, kapetan upitan za utakmicu

Stadion HŠK Zrinjski,konferencijska liga
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski večeras su na stadionu pod Bijelim Brijegom odradili posljednji trening pred sutrašnji uzvratni susret 2. kola Konferencijske lige protiv Tirane. 

'Plemići' u ovu utakmicu nose prednost od 1:0 s gostovanja i imaju veliku priliku izboriti 3. pretkolo i tako si osigurati najmanje još dvije europske utakmice, ali i znatnu financijsku injekciju.

Pred novinare je na današnjoj press konferenciji stao trener Sergej Jakirović. On je rekao kako je pod upitnikom za sutrašnju utakmicu kapetan Nemanja Bilbija.

Stadion HŠK Zrinjski,konferencijska liga

"Slobodan Jakovljević počeo je jače trčati, te će se u ponedjeljak vratiti treninzima. Sabljić je dobio  udarac laktom, ali bit će u konkurenciji utakmicu, a Bilbija je dobio taj udarac u nogu pa još uvijek ne znamo kakvo je stanje", kazao je Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tirana je opasna istaknuo je.

"Opasni su iz kontri i polukontri, tako da ćemo morati paziti tko nam stoji iza leđa. Neće biti lako jer definitivno protivnik nema što izgubiti. Vjerujem da će svi igrači koji istrče na teren dati svoj maksimum", rekao je trener Plemića.

Utakmica između Zrinjskog i Tirane igra se u četvrtak 28. srpnja na stadionu 'HŠK Zrinjski' s početkom u 21 sat.