PLEMIĆI KRENULI S PRIPREMAMA "Imamo tri cilja, uvjeren sam da ih možemo ostvariti"

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

Prozivkom i treningom u Rodoču nogometaši HŠK Zrinjski krenuli su s pripremama za novu sezonu. Nije bilo puno odmora za momčad Krunoslava Rendulića koja je doživjela i brojne promjene. Momčad je napustilo 11 noogometaša, a za sada je stiglo njih osam.

Uoči prvog treninga pred predstavnike medija izašao je trener Plemića Krunoslav Rendulić. Ciljevi za novu sezonu su veliki.

"Očekivanja su u ovom klubu uvijek najviša. Prvo što nas čeka i što sve zanima je Europa. Naše ambicije su poznate. Želimo se dokopati grupne faze Konferencijeske lige, to je prvi cilj. Duboko sam uvjeren da je to moguće. Treba malo i sreće u ždrijebu. Ako se to sve posloži, prolaskom prvog kola naše šanse rapidno rastu. Naravno, pokušat ćemo obraniti naslov prvaka kao i Kup. Ambicije su visoke, ali ako ih nemaš ne možeš to ni ostvariti", rekao je Rendulić.

Kruno Rendulić

Od proslave dvostruke krune do danas vrijeme je brzo prošlo.

"Nisam se uspio odmoriti. Odmor je bio kratak, 14 dana nije specijalan odmor. Neki igrači su imali malo više. No, nismo ja i stožer bitni nego igrači, da su se oni odmorili koliko je to bilo moguće i da su se mentalno malo odmaknuli od rutine. U komunikaciji s njima vidim da su željni rada, da su svi zdravi. Sitnih problema ima od prošle sezone. Od sutra kreće pravi rad", istaknuo je.

Prometno je pod Bijelim Brijegom.

"Svaki prijelazni rok donosi promjene u igračkom kadru, u svakom klubu ne samo u našem. Jedanaest igrača nas je napustilo, osam novih je došlo i imamo dva igrača na probi Ihab Abu Alshech i Gilad Avramov. Na njima je hoće li se uspjeti nametnuti".

Novi igrači trebaju se tek afirmirati.

"Sve su to igrači koji imaju iza sebe karijeru. O Zvonimiru Kožulju ne trebam puno trošiti riječi. On ima hendikep neigranja godinu i pol dana. Petar Mišić je dobro poznato ime u BiH nogometu, no i on je posljednjih nekoliko mjeseci zbog ozljede malo igrao. Čanađija je internacionalac koji je prošao puno toga u karijeri. Ima tu i mladosti poput Ramića, Hrvanovića i ostalih. Na njima svima je da prionu radu i da se nametnu Neće biti lako izbacit momke koji su dizali većinu tereta. No, svi imaju kvalitetu da pritisnu "starosjedioce" koji moraju obraniti svoje pozicije", rekao je između ostalog Rendulić.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.