PL BIH Leotar ni sa dva igrača više nije mogao do pobjede protiv Igmana

Leotar i Igman 2023
FK Leotar

U prvom susretu 21. kola nogometne Premijer lige BiH, 'Leotar' i 'Igman' su u Trebinju odigrali neodlučeno 1:1. Domaći nogometaši nisu uspjeli doći do pobjede iako su značajan dio utakmice igrali s dva igrača više, a zapucali su i jedanaesterac u 95. minuti susreta, navodi Fena.

'Leotar' je poveo u 58. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Haris Handžić. Amir Velić, koji je napravio prekršaj za najstrožu kaznu, ujedno je dobio i drugi žuti karton zbog tog starta. Do izjednačenja gosti su došli četiri minute kasnije preko Mirsada Ramića.

Od 72. minute 'Igman' je ostao s devet igrača na terenu nakon što je Armin Bešagić dobio drugi žuti karton zbog napucavanja lopte nakon što je glavni sudac Miloš Gigović dosudio prekršaj za domaće.

Uslijedila je opsada 'Igmanovog' gola, a priliku za pobjedu domaći su nogometaši dobili u sudačkoj nadoknadi kada je Gigović dosudio još jedan kazneni udarac za 'Leotar'. Međutim, vratar Aldin Ćeman ovoga puta obranio je Handžićev udarac i utakmica je završila rezultatom 1:1.