VIDEO  Pjanić saznao kaznu zbog brutalnog udaranja protivnika

Pjanić prekršaj
Screenshot

Dok su se na Božić nogometaši diljem Europe odmarali, oni koji nastupaju u bliskoistočnim državama su igrali svoje utakmice. Jedan od onih koji će taj božićni nastup dobro zapamtiti je bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić.

On je, naime, u utakmici između Dibbe i Al Sharjaha u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata dobio crveni karton zbor brutalnog starta na protivničkom igraču Albloushiju Mansouru.

Mansour je u jednom trenutku prekršajem zaustavio Pjanića, koji je pao na pod s kojeg je snažno, s obje kopačke, udario Mansoura posred prsiju. Sudac utakmice odmah je Pjaniću pokazao crveni karton, nakon pregledane snimke VAR mu je preporučio da i Mansoura isključi.

Danas je došla i presuda za Pjanićev start. Nogometni savez UAE ga je odlučio ‘nagraditi‘ s tri utakmice suspenzije i novčanom kaznom od 50.000 dirhama, odnosno 12.800 eura. S obzirom na to kako je sve izgledalo Pjanić je prošao odlično, a nekako nam se čini da bi kazna bila veća da se ne radi o velikoj zvijezdi tamošnje lige...