Pitali smo Zrinjski o odlasku Jakirovića i Bilbije, evo što su nam odgovorili

Bilbija Jakirović
Hercegovina.info

Posljednjih dana glavna tema među navijačima Zrinjskog su odlasci trenera Sergeja Jakirovića i kapetana Bilbije. Dvojac koji 'kormilari' mostarskom momčadi puni novinske stupce nakon odlično odigrane jeseni, nakon koje 'Plemići' imaju velikih 12 bodova prednosti pred ekipom Tuzla Cityja i jurišaju ka sedmom naslovu prvaka.

Nakon odlaska Damira Krznara, na klupu zagrebačkog Dinama sjeo je Željko Kopić. Voditelj omladinske škole kluba iz Maksimira tu funkciju je preuzeo do polusezone dok uprava kluba ne izabere novog trenera. Kao jedan od kandidata za preuzimanje iste već danima se spominje i Sergej Jakirović. Mlad, perspektivan i s iskustvom HNL-a u kojem je Goricu poveo pravim putem sigurno bi dobro došao Modrima. No, teško bi takav rasplet pao navijačima Zrinjskog.

Drugi odlazak koji se spominje je onaj Nemanje Bilbije. Kapetan Zrinjskog igra u životnoj formi. Ono što je za Hajduk trenutno Marko Livaja, za Zrinjski je Nemanja Bilbija

Bivši nogometaš Zrinjskog Zoran Rajović priznao je medijima kako radi na transferu najboljeg nogometaša Premijer lige BiH.

"Bilbija je sjajan čovjek i napadač. Istina je da radim na transferu u Katar", izjavio je Zoran Rajović za sportske.ba.

Mi smo pak danas odgovor o eventualnom odlasku najvažnijih karika Zrinjskog odgovor potražili u HŠK Zrinjski.

"Odlazak Sergeja Jakirovića i Nemanje Bilbije za nas uopće nije tema. Trener Sergej Jakirović i kapetan Bilbija su pod važećim ugovorima s klubom i nikakvih službenih razgovora nije bilo na tu temu. Bilo što drugo u ovom trenutku govoriti o tome s naše strane bilo bi jako neozbiljno", rekao je glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža za Hercegovina.info.

Za sada navijači Zrinjskog mogu biti mirni, no u nogometu je uvijek sve moguće.