Pitali smo predsjednika Tuzla Cityja zašto je klub odlučio premirati Velež s 20 tisuća maraka

Utakmica Velež Posušje
Hercegovina.info

Uprava Tuzla Cityja odlučila je premirati Velež s dodatnih 20.000 KM ukoliko prođu AEK iz Atene u okviru drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Predsjednika tuzlasnkog kluba Almira Husića upitali smo zašto je njegov klub to odlučio učiniti.

"Mi na kraju svakog mjeseca imamo sastanak Upravnog odbora. Moram vam reći da sam bio na utakmicama Veleža na Grbavici gdje sam od strane predsjednika Veleža bio pozvan kao gost. Oduševili su me svojom igrom, ono što su pokazali na terenu i čime su predstavili bh. nogomet, pogotovo protiv AEK-a. Odlučili smo zajednički nagraditi te momke. Mi znamo da je njima najveća satisfakcija proći AEK, to je njima najveća premija i nagrada, ali zašto ne nagraditi njihovu borbenost i dobro predstavljanje u Europi naše Premijer lige. Radi se o nekih 20 tisuća maraka. Mislim da će im to dati dodatnu satisfakciju. Neka im se i to nađe, nije na odmet", kaže Almir Husić.

Što se tiče ishoda večerašnje utakmice Husić dodaje:

"Kroz cijelo prvenstvo prošlogodišnje i ove utakmice u europskim natjecanjima Velež igra srcem od prve do devedesete minute. Čestitke treneru na učinjenom do sada, igračima i upravi. Mislim da će dati sve od sebe na terenu. Što se tiče rezultata to ne znam. Ne smijem ništa prognozirati. Ostavit će sigurno srce na terenu", rekao je Husić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.