PETROVIĆ "Očekuje nas spektakl, nije to više ista momčad"

Željko Petrović
HŠK Zrinjski

Proljetni dio sezone na Grbavici će sutra otvoriti Željezničar i HŠK Zrinjski. Momčadi nastavak sezone dočekuju u različitom raspoloženju. Željezničar kreće u borbu ka mirnoj luci kako bi sačuvao premijerligaški status, dok s druge strane Zrinjski kreće u lov na Borac i obranu naslova prvaka. 

Trener Zrinjskog Željko Petrović rekao je kako očekuje pravi spektakl.

"Stadion će biti pun. Imamo fenomenalan teren, jednu od najboljih publika u zemlji, naravno s našim i još jednim ili dva kluba. Ljepše ne može biti nego da igraš na Grbavici. Sve je spremno za jedan spektakl", kazao je Petrović.

On je dodao i kako su svi njegovi nogometaši zdravi i na raspolaganju, ali je nahvalio i protivnika unatoč stanju na ljestvici.

"Ovo je jedan drugi Željezničar, nije onaj iz prvog dijela prvenstva. Novi je trener, nova formacija, sedam ili osam novih igrača. No, mislimo da znamo kako će igrati iako je prva utakmica. Pripreme su jedno, a prvenstvo drugo. Željo je jedan ozbiljan protivnik i ovo je derbi kola. Moramo dati gas od prvog kola do posljednjeg ako želimo vratiti Zrinjski na prvo mjesto", rekao je trener Zrinjskog.

Utakmica se igra u subotu (17. veljače) s početkom u 16 sati.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.