PETROVIĆ "Ako je to već sada riješeno onda više i ne trebamo igrati"

Željko Petrović HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski u nedjelju će na svom stadionu dočekati Igman iz Konjica u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Obje ekipe u ovaj susret ulaze u lošem raspoloženju. Zrinjski je u prošlom kolu odigrap jednu blijedu partiju protiv Željezničara na Grbavici i osvoji samo bod, dok je Igman poražen na domaćem terenu od GOŠK-a i slijedi im teška borba za ostanak u društvu najboljih.

Trener Plemića Željko Petrović na današnjoj presici istaknuo je kako je nezadovoljan izdanjem na Grbavici.

"Zadnja utakmica nije bila kako smo očekivali. Nismo zaslužili više od boda. To je naša najgora utakmica od početka priprema., napravili smo nekoliko grešaka i taj rezultat je bio naš maksimum. Nismo u Sarajevu pružili našim navijačima što su očekivali od nas. Nadam se da smo se "resetirali", rekao je Petrović.

Sadržaj se učitava...

Igman izuzetno respektira kao i sve druge protivnike.

"Igman je ozbiljna utakmica za nas. Oni se bore za ostanak, a mi za prvo mjesto tako da će utakmica biti teška. Oni imaju dosta jakih i visokih igrača. Od prve minute moramo pokazati zašto smo Zrinjski. Igramo kući, imamo navijače, teren je dobar. Spremni smo i moramo. Njihovog trenera znam iz Crne Gore. To je ekipa s puno emocija, vole borbu, vole kontakt. Imaju visoke igrače i korneri i prekidi su važni. Moramo biti maksimalno spremni. Svakog protivnika treba poštovati. Favoriti smo i od toga ne bježimo. No, ako ne uđemo u utakmicu 100 posto, onda će biti teško".

Komentirao je i dolazak Nardina Mulahusejinovića u svoju momčad.

"Svatko će imati svoju minutažu. Nadamo se da ćemo doći do kraja u Kupu. Nadam se da će nam pomoći u prvenstvu".

Na konstataciju kako se Borac odmaknuo na devet bodova prednosti Petrović je kazao.

"Trebamo vjerovati da možemo biti prvi. No, ako je to već sada riješeno onda ne trebamo više ni igrati. Ima dosta teških utakmica i za nas i za Borac. Vidjeli ste Sarajevo koje ulaže tri puta više od svih pa izgubi kući 1:3. Ima dosta "mina". Bit će neizvjesno do kraja".

Utakmica Zrinjskog i Igmana igra se u nedjelju (25. veljače) s početkom u 15 sati.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.