FOTO  Pero Stojkić: Ovo je pravi trenutak da Zrinjski napravi iskorak u Europi

HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Universitatea Cluj, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Legia Varšava, Legija Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, luka lovrić , HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski

Plemići gostuju kod Spartaka u Trnavi, a evo što nam je uoči susreta rekao kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić.

Za početak kapetane kakvo je stanje u momčadi?

"U ekipi vlada odlična atmosfera svi smo raspoloženi i sa nestrpljenjem.očekujemo sutrašnju utakmicu".

Koliko uoči ovog dvomeča znate o prvaku Slovačke?

"Što se tiče protivnika upoznali smo ga dosta kroz video analize. Znamo njihove kvalitete i gdje moramo obratiti pozornost, a isto tako znamo i mane koje ćemo nastojati iskoristiti".

Koji bi tebe kao kapetana zadovoljio rezultat uoči uzvrata u Mostaru?

"Svakako bi me zadovoljilo da ne primimo pogodak, a da postignemo bar jedan".

Utakmica se igra bez gledatelja. Da li je to prednost Zrinjskog ?

"Možda je mala prednost na našoj strani, al opet moje mišljenje je da je bolje da se igra sa navijačima jer za to se i igra nogomet. Navikli smo mi na dobre atmosfere ne bi bilo nikakvih problema ni da se igra sa punim tribinama jer možda ti i one daju dodatnu snagu da se pokažeš u najboljem svjetlu".

Po mnogima je ovo povijesna šansa za napraviti iskorak u Europi. Mogu li Plemići preko Spartaka proći u dalje natjecanje?

"Naravno da vjerujemo da možemo napravit povijesni uspjeh. Kao što sam rekao maksimalno smo spremni za sutrašnju utakmicu i duboko vjerujemo da možemo proći dalje. Uvijek smo blizu, al mislim da je sada pravi trenutak da se to i uradi".

Za kraj poruka navijačima koji nestrpljivo čekaju utakmice sa Spartakom?

"Iako nisu s nama u Slovačkoj, oni su uvijek s nama i nositi će nas njihova podrška iz Mostara do povoljnog rezultata u Trnavi"

HERCEGOVINA.info