PEH ZA PLEMIĆE Petar Bojo bi mogao propustiti cijeli ostatak sezone

Petar Bojo
HŠK Zrinjski

Petar Bojo je na kraju prvog dijela sezone Premijer lige odlučio napustiti Željezničar i karijeru nastaviti u dresu Zrinjskog.

Bojo je bio jedan od ponajboljih igrača Željezničara u prvom dijelu sezone, ali je nakon prvog dijela sezone odlučio sporazumno raskinuti suradnju sa sarajevskim klubom.

"Međutim, ubrzo nakon toga Bojo je pronašao novi angažman i potpisao je za Zrinjski ugovor do ljeta 2024. godine", prenosi sportsport.ba.

Ovaj 24-godišnjak je za Zrinjski debitirao u gostujućoj pobjedi protiv Rudara iz Prijedora, a potom je igrao još dvije utakmice protiv Radnika iz Bijeljine.

Bojo je u posljednjem kolu u Mostaru protiv Radnika na terenu proveo 65 minuta, a nakon utakmice objavljeno je da je ovaj veznjak zadobio ozljedu koljena zbog čega nije igrao u prijateljskom susretu protiv Lokomotive iz Zagreba.

Nažalost, detaljni pregledi potvrdili su da je riječ o težoj ozljedi koljena i Boju sigurno očekuje duga pauza, a postoji mogućnost da ovog 24-godišnjeg veznjaka nećemo više gledati na terenu ove sezone.

Bojo je ove sezone u Premijer ligi ukupno odigrao 19 utakmica za Željezničar i Zrinjski, te je uspio zabiti tri gola i upisati jednu asistenciju.