PAMIĆ DOBIO OTKAZ Lujo Ilić: Doveli smo 12 novih igrača, a nikakve igre nije bilo

Ilić Pamić
Ilustracija

Nakon samo dva mjeseca provedena u Gabeli, hrvatski stručnjak Igor Pamić napustio je klupu GOŠK-a. Presudila je Pamiću utakmica s Goraždom, u kojoj je njegova sada već bivša momčad poražena na domaćem terenu 0:1.

GOŠK je na početku sezone imao visoke ambicije, a to je povratak u društvo najboljih. Sezonu je na klupi započeo Vule Trivunović, no, nakon niza loših rezultata on je smijenjen te je na njegovo mjesto stigao iskusni Pamić na preporuku Zdravka Mamića. 

Odmah po dolasku u razgovoru za hercegovina.info Pamić je rekao kako momčad koju ima na raspolaganju nije za najviše ciljeve već za sredinu tablice.

"Ova ekipa nije dobro slagana, i nije izbalansirana da može postati prvak 1. Lige FBiH. Ja sam razgovarao i s predsjednikom Lujom Ilićem i on sam je bio uvjeren da je ovo momčad za najveće domete. Bio je korektan i pustio je drugima slaganje momčadi, ali to nije dobro napravljeno", rekao nam tom prigodom Pamić.

Nakon toga, klub je reagirao i doveo cijeli niz igrača, no, ni to nije dalo rezultata te je došlo do rastanka GOŠK-a i Pamića.

"Nema se tu što puno reći, nije bilo rezultata, ne možemo pobijediti nikoga, uloženo je dosta novca u momčad, a sve skupa to nije dobro izgledalo", kaže nam predsjednik kluba Lujo Ilić te dodaje.

"Mi smo od odlaska Vuleta Trivunovića doveli 12 novih igrača, to su sve momci koji su igrali Premijer ligu. Ako se s njima nije mogao napraviti rezultat onda imamo problem. Drugi nemaju niti malo bolje ekipe od nas, ali imaju igru i rezultat. Mi nismo imali ni igru ni spremu, jučer nismo mogli hodati. Momci iz Goražda su letjeli terenom. Kap je prelila čašu i to je to", rekao je Ilić za hercegovina.info te nam otkrio tko će naslijediti Pamića.

"Momčad će preuzeti Kojić iz omladinske škole i Dado Jelić za preostala tri kola. Na polusezoni moramo dobro izvagati i odlučiti koga dovesti na klupu. Moramo ustaliti trenera koji poznaje ovu ligu i slagati momčad za iduću sezonu te ići ka najvišem dometu. Nama igrati ovu ligu nikako nije cilj", zaključio je Ilić.

GOŠK se nakon 12 odigranih kola nalazi na 14 mjestu sa samo 11 bodova, pet više od posljednjeg mjesta na prvenstvenoj ljestvici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.