OZLJEDA IVANUŠECA U LIGI PRVAKA "U nogometu sam 40 godina i kad vidim takav gležanj, sve mi je jasno..."

Luka Ivanušec

U skupini E Lige prvaka nizozemski Feyenoord je s 2:0 pobijedio Celtic koji je završio utakmicu s dva igrača manje. Nažalost, pobjedničko raspoloženje domaćina djelomično je narušila završnica utakmice u kojoj je hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec na nosilima iznesen s terena.

Čini se da je Vatreni pri jednom doskoku uganuo gležanj te je u bolovima u 89. minuti uz pomoć liječničke službe napustio travnjak. Nije to u utorak izgledalo nimalo lijepo, Luka se previjao u bolovima, utakmica je zaustavljena na nekoliko minuta, a u ovim trenucima još se uvijek ne zna o koliko je ozbiljnoj ozlijedi riječ.

Ipak, svoje mišljenje i djelomični uvid u situaciju nakon okršaja na De Kuipu otkrio je trener rotterdamskog sastava Arne Slot. 45-godišnji Nizozemac zabrinuto je poručio da Ivanušec najvjerojatnije propušta nedjeljni klasik i gostovanje kod Ajaxa.

"Ako tako napustiš travnjak, na nosilima, i ako ti gležanj toliko natekne, onda svi znamo da je mala vjerojatnost da će zaigrati u nedjelju. Ne mogu vam dati konačan odgovor, ali nakon četrdeset godina u nogometu, kad pogledate koliko je natekao taj gležanj, onda znate da neće zaigrati u nedjelju", izjavio je, prema pisanju portala nos.nl, nizozemski stručnjak Slot.