Ozlijeđeni Pletikosa otputovao u London na dogovor s Tottenhamom!

U ponedjeljak prijepodne Stipe Pletikosa je otputovao u London, gdje ga je čekao i njegov FIFA agent Marko Naletilić. Povod boravku u Engleskoj je pomalo (ne)očekivan susret s ljudima iz Tottenhama! Naime, operativci Spursa žele se osobno uvjeriti u kojoj je fazi rehabilitacijski proces nakon operacije Pletikosina koljena. Ako rezultati pregleda i odgovarajućih testiranja budu na razini očekivanja čelnika Spursa, a to znači da se naš reprezentativni vratar krajem veljače može uključiti u puni pogon, Pletikosa i njegov zastupnik Naletilić dogovarat će modalitete posudbe s pravom prvootkupa Spartakovog vratara.

Još prije deset dana Stipe Pletikosa nam je potvrdio tu mogućnost.
-Imam naznaka da Redknapp nije odustao od mojeg angažmana, što me doista silno veseli. Nije ni svjestan koliko mi je ojačao motiv da se što prije oporavim. Kad me takav stručnjak želi i poslije ozljede koja me snašla na dan kad sam ljetos trebao potpisati prijelaz u Tottenham, onda je jasno da postoji veliki respekt!

Razloga euforiji za Pletikosu nema jer se možda neće poklopiti interesi klubova i njegovi, odnosno možda Spursi neće htjeti čekati njegov potpuni oporavak. U svakom slučaju, sada kada je izvan terena praktično 7-8 mjeseci, opipljivo zanimanje Tottenhama je razlog jačanju samopouzdanja i lakšem odlasku iz bogatih okova situacije u Spartaku iz Moskve.

sportske novosti