OPET PROBLEMI SA STADIONOM U Tuzli radovi počeli prije 75 dana, dosad se samo skinula trava

Tušanj

Prema informacijama do kojih je došao N1, jučer je u Tuzli održan sastanak vezano za novu dinamiku izvođenja radova na stadionu "Tušanj" koji, kao i ostali radovi na terenima koje gradi N/FS BIH, nemalo kasni.

Radovi na terenu stadiona Tušanj počeli su 12. srpnja skidanjem travnate površine, a do danas ne samo da nisu završeni, već će izvođači na terenu raditi još minimalno 41 dan.

Na sastanku su nazočili predstavnici stadiona “Tušanj”, predstavnici izvođača radova, te nadzorni organ, a prema informacijama koje smo dobili iz Tuzle, nikoga nije bilo tko bi predstavljao N/FS BiH.

Na sastanku je utvrđena nova dinamika izvođenja radova, pa su izvođači dobili termin od 41 dana od danas da završe zemljane radove, iskope, saniraju uništenu imovinu tijekom stagnacije radova, te da polože novi travnati pokrivač.

“Obećano nam je da će sve biti gotovo do 10. 11. 2022. godine. Hoće li biti ispoštovano, ne znamo.”, javio je izvor iz Tuzle.

Ranije se već pisalo o zastojima radova na stadionu u Tuzli, a podsjećamo da su radovi počeli prije 75 dana. Putem natječaja završetak radova bio je dogovoren u roku od 30 dana, a kasnije najavljen rok od 60 dana. Ukoliko se ovaj rok konačno ispoštuje, gradnja stadiona “Tušanj” trajat će ukupno 116 dana.

Do tada, niti Sloboda, niti Tuzla City neće imati mogućnost nastupati na vlastitom stadionu, što uveliko utječe na njihove partije, ambicije, ali i troškove za ovu nogometnu sezonu.