VIDEO  Opet Dinamo, opet Milano. Pogledajte sukob 'Boysa' i domaćih navijača

AC Milan,Dinamo,Bad Blue Boysi,Neredi

Nije bilo mirno u Milanu. Oko 4000 Bad Blue Boysa stiglo je na utakmicu Milana i Dinama, policija je taj susret prozvala visokorizičnim, a na stadionu je i veliki dio tribine morao biti prazan zbog straha od nereda.

No neredi su izbili izvan San Sira nakon utakmice. Na društvenim mrežama kruži snimka sukoba Dinamovih navijača i Milanovih Curva Sud.



Kako prenose talijanske agencije, više od 40 hrvatskih navijača privedeno je u policijske prostorije na identifikaciju, procesuirali su njih 23, a 20 ih je dobilo zabranu pristupa na stadion.

Talijanska policija je od hrvatskih napadača zaplijenila dimne bombe, teleskopsku palicu i noževe. Na stadionu nije bilo incidenata, ali bilo je, nažalost, ispred.

Prije utakmice Bad Blue Boysi su na stadion krenuli u korteu. U jednom trenutku gotovo svi su podigli desnice u zrak i salutirali nacističkim pozdravom. Sramotni potez vrlo je brzo završio na društvenim mrežama, a podijelio ga je i profil Stop Antisemitizmu.

Talijanska agencija AGI objavila je kako je prije utakmice navijač zagrebačkog Dinama lakše ozlijeđen nakon što su ga napali nepoznati napadači. Ima ubodne rane u području stražnjice.