ONI NAJAVILI TUŽBE Menadžer iz Mostara optužio direktora i trenera iz Veleža da su uzimali novac od roditelja

Anel Karabeg
FK Velež

Nogometni menadžer iz Mostara Stefan Bulić na svojim društvenim mrežama javno je optužio direktora Omladinske škole Veleža Anela Karabega i trenera Elmira Kuduzovića da su u suradnji s jednim mostarskim menadžerom uzimali novac od roditelja djece. On je pozvao predsjednika Veleža Senada Kevelja da do danas u 12 sati iz kluba izbaci Karabega i Kuduzovića ili će u protivnom iznijeti dokaze za to.

"Šutio sam godinu dana, promatrao sa strane, kap je prelila čašu danas. Menadžer iz Mostara (jako bliska osoba predsjedniku FK Velež) uzima novac od roditelja iz Omladinske škole u suradnji s Karabegom i Elmirom Kuduzovićem. To je u nogometu "normalno", ali kada uzmeš novac i obećaš nešto to moraš ispoštovati. Kuduz, menadžer i Karabeg nisu ispoštovali dogovore.

Ovo je već peti slučaj za koji sam danas saznao, gdje je 'Kuduz' uzeo novac od roditelja. Prva tri puta preko njegovog menadžera, dva puta osobno on sam.

Pozivam javno gospodina Kevelja da do sutra u 12 sati skloni iz Omladinske škole šljam koji uništava djecu našeg kluba. Dokaze imam, sutra sve poslije 12 ide javno. Ugled našeg kluba s ovim je srozan. Pokušali su u sve ovo uvući i gospodina Kevelja, volio bih da jesu i da je i on bio dio tala, ali nije i zbog toga zaslužuje respekt. Ako ne bude promjena gospodine Kevelj do sutra u 12 sati, počinjem sumnjati i u vas. Upoznati ste sa svime, imate dokaze.

Došao si iz Tuzle u naš grad, uzeo si mjesto trenera našoj djeci: Asimu Škaljiću, Admiru Velagiću, Adnanu Kadriću, Admiru Vladaviću i na sve to uzimaš novac od roditelja i zajeb...š se s našom djecom", napisao je još jučer Bulić.

Karabeg i Kuduzović najavili su zbog izrečenog privatne tužbe protiv Bulića, priopćeno je iz Veleža.

"Direktor Omladinske škole 'Muhamed Mujić' Anel Karabeg i trener Elmir Kuduzović, odbacuju optužbe za navodno primanje mita od menadžera i roditelja polaznika Škole, a koje je danas na društvenim mrežama iznio nogometni menadžer Stefan Bulić.

Karabeg i Kuduzović najavili su privatne tužbe za klevetu protiv Bulića, odlučni dokazati da dotični menadžer u javni prostor iznosi neistine, koje štete ugledu dvojice trenera, kao i ugledu FK Velež", poručili su iz Veleža.

"Svatko u Gradu Mostaru dobro zna tko je i kakav je čovjek Anel Karabeg. Optužbe polusvijeta ne želim komentirati. Sve što je napisano će se morati dokazati na sudu. Roditelji i menadžeri koji su mi, kako polusvijet tvrdi, dali novac će se morati pojaviti na sudu. U svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri nemam nijednu mrlju i tako će i ostati", izjavio je Anel Karabeg.

Privatnu tužbu je najavio i Elmir Kuduzović.

"Radi se o neistinama i to ću dokazati na sudu", rekao je Kuduzović.

"FK Velež će stati iza svih svojih uposlenika, a ukoliko se dokaže da je bilo tko na bilo kakav način naštetio ugledu kluba, za svoj postupak će biti sankcioniran u skladu s Pravilnikom", priopćili su iz mostarskog kluba.