OMER TIPURA DEDIN Otvorene prijave za jedan od najdugovječnijih malonogometnih turnira

Omer Tipura Dedin turnir
Arhiv/Hercegovina.info

Ljetna liga u malom nogometu 'Omer Tipura - Dedin' održava se već 25 godina za redom i vremenom je postala jedan od najjačih malonogometnih turnira u ovoj regiji.

"25. Ljetna liga u malom nogometu 'Omer Tipura - Dedin' koju smo, uprkos izvanrednim okolnostima, odlučili nastaviti i ove godine, s obzirom da se radi o dugogodišnjoj sportskoj manifestaciji, koja se održava u kontinuitetu iz godine u godinu i koja je kao takva, jedna od najprepoznatljivijih u našoj regiji.

Iz godine u godinu bilježimo sve veću konkurenciju, ali ono što nam je posebno drago i sve veći stupanj fair playa, bez obzira na konkurenciju i natjecateljski duh. Ljetna liga će trajati oko 40 dana i bit će okupljalište velikog broja profesionalaca, rekreativaca, ali i posjetitelja, koji u zaista velikom broju posjećuju ovaj turnir", ističu organizatori.

Prijave za turnir vrše se od 12 do 15 sati svakim danom u prostorijama FK 'Bjelopoljac'. Krajnji rok za prijave je 23.6.2021. godine. Izvlačenje grupa će biti održano 23. lipnja u 19 sati u prostorijama FK 'Bjelopoljac'.

Kotizacija po ekipi je 120 KM, a otvorenje turnira je u petak, 25.6.2021. godine u 20:30 sati. Glavna nagrada: 4000 KM, za drugo mjesto 2000 KM, za treće mjesto 1000 KM, a za četvrto mjesto 300 KM.

Osim turnira za seniore, bit će organiziran i turnir za pionire (2007. godište i mlađi), a uplata po ekipi u ovoj kategoriji iznosi 20 KM.