Olimpik savladao Zrinjski 1:0

Utakmica se igrala pred oko 150 gledatelja od čega je više od polovice navijača Zrinjskog koji su i ovaj puta bili uz svoje ljubimce.

Trener Jović uoči ove utakmice bio je u velikim problemima zbog povreda nogometaša, pa je put Sarajeva bio prisiljen povesti i nekoliko juniora. Na teren je istčala slijedeća momčad: Melher, Šunjić, Aničić,  Tabi (od 69. P. Sušić), Selimović, Musa, Žuržinov , Marković, M. Sušić, Zadro i Pehar.

Prvo poluvrijeme vidjeli smo malo od nogometa i izjednačenu igru obije ekipe. Dodatno opterećenje igračima obije momčadi bio je težak teren i izuzetno hladno vrijeme. U tom prvom dijelu nije ni bilo nekih prilika te je ono završilo 0:0.

U drugi dio obije momčadi ulaze riješene da postignu gol i tako steknu prednost koja je po lošem terenu teško nadoknadiva. Imali su domaći par prilika i jednu gredu, a uzvartili su Plemići preko Matea Sušića i Muse, ali se rezultat nije mijenjao. U 82 minuti sudac je izbacio iz igre Melhera i svirao kazneni udarac za domaćine. Strijelac sa bijele točke bio je bivši igrač Zrinjskog Rajović. Nakon toga nije bilo nekih prilika i utakmica je završila pobjedom domaćina 1:0. Vrijedi istaći da je u igru ušao u 60 minuti P. Sušić umjesto Tabia, a nakon isključenja Melhera ušao je Hadžić, a njemu je mjesto morao ustupiti Žuržinov.

preneseno sa www.zrinjski.info