Olić odškrinuo vrata povratka, Rakitić i Modrić sretni zbog Bilićevog ostanka

Čak i oni koje je potjerao prije nekoliko dana iz rovinjske baze su rekli da bi se bez ikakvih problema ponovno odazvali Biliću.

"Naravno da sam jako zadovoljan, drago mi je što je Bilić tako odlučio. Bit će novih uspjeha", kratko je za Sportske novosti prokomentirao Bilićevu odluku veznjak Tottenhama Luka Modrić koji se još uvijek oporavlja od loma noge. Hrvatski je reprezentativac dodao da u sljedećim kvalifikacijama očekuje uspjeh.

"Normalno da vjerujem u to, Hrvatska ima kvalitetu."

Olić: Šanse su 50:50

Iako je razočaran zbog neplasmana na svjetsku smotru i teške ozlijede u prvi mah izjavio da je njegova reprezentativna karijera na kraju, Ivica Olić je ipak odškrinuo vrata povratku u Koskaste.

"Ovog trenutka je 50:50 hoću li nastupati u budućnosti za nacionalnu vrstu. Kad startaju kvalifikacije imat ću 31 godine, na Euru 33. Prije svega moram biti jako pažljiv u oporavku, ozljeda je takva, između tetive i mišića, i ako se pogorša aut sam godinu dana. Tragedija je velika što nećemo igrati na Svjetskom prvenstvu. No, ako ništa drugo, imam dovoljno vremena i oporaviti se i razmisliti", rekao je Olić za SN dodavši da je iznenađen jer je izbornik donio odluku u tako kratkom razdoblju.

" Iznenađen sam što se to tako brzo rasplelo, mislio sam da će se priča ponešto odužiti. Prije svega to je za Hrvatsku jako dobro rješenje. On ponajbolje razumije igrače i uživa njihov golem respekt. Njegov ostanak je veliki dobitak za reprezentaciju. Doista mi je drago. To je najbolja varijanta jer nismo niti imali previše nekakvih vrhunskih opcija", objasnio je Bayernov napadač.

Rakitić: Drago mi je da je Bilić ostao

Slično razmišlja i Ivan Rakitić...

"Drago mi je zbog toga što se vidi tu, s nama u reprezentaciji. Kad sam se odlučio da ću igrati za Hrvatsku, važno mi je bilo što me Slaven podržao. Štoviše, bio je jedan od presudnih faktora. Nadam se da će biti još dugo izbornik."

index.hr