ODREĐENI SUCI Poznato tko će dijeliti pravdu na gradskim derbijima u Mostaru i Sarajevu

Zrinjski Velež
Hercegovina.info

Za vikend koji je pred nama na rasporedu je 26. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine. Najzanimljivije će svakako biti u Mostaru i Sarajevu gdje se igraju gradski derbiji. 

U Mostaru će HŠK Zrinjski na svom terenu dočekati Velež. Pravdu na tom susretu dijelit će najbolji bh. sudac Irfan Peljto. Njegovi pomoćnici će biti Senad Imbrišibegović i Moamer Čaušević, dok je uloga četvrtog suca pripala Frani Jeliću.

Težak zadatak imat će na Grbavici i Ermin Sivac koji će suditi Željezničaru i Sarajevu, dok će mu pomagati Arnel Novalić i Amer Macić. Četvrti sudac sarajevskog derbija je Miloš Gigović.

Lider prvenstvene ljestvice Borac na Gradskom stadionu u Banjoj Luci dočekat će Slogu iz Doboja. Prvi sudac utakmice je Danijel Perić, dok su linijski suci Aleksandar Smiljanić i Goran Ilinčić. Četvrti sudac će biti Dragan Kesić.

U Konjicu će pak snage odmjeriti Igman i HŠK Posušje. Djelitelj pravde na tom susretu bit će Dragan Petrović, a asistirat će mu Ivo Maglica i Sreten Udovičić. Posao četvrtog suca pripao je Ernisu Džemidžiću.

Antoni Bandić sudit će na Tušnju gdje će Tuzla City dočekati Široki Brijeg. Njegovi pomoćnici na toj utakmici će biti Davor Beljo i Dejan Stjepanović, a četvrti sudac Haris Halkić.

U derbiju začelja Zvijezda 09 dočekuje GOŠK. Utakmicu će suditi Antonio Tomić uz pomoćnike Davora Maksimovića i Josipa Čolića, a uloga četvrtog suca pripala je Elvedinu Topuzoviću.

Premijer liga BiH 26. kolo