FOTO/VIDEO  ODLIČAN FUTSAL U ČITLUKU Brotnjo sretniji i spretniji od Zrinjskog

MNK Brotnjo, HFC Zrinjski
hercegovina.info

U okviru 2. kola Premijer futsal lige Brotnjo je večeras na svom parketu svladao Zrinjski rezultatom 5:4. Odličnu utakmicu smo večeras gledali u GSD u Čitluku, punu lijepih pogodaka, prilika i poteza.

Poveli su gosti već u 3. minuti preko Dragana Edija Marića. Odlično ga je na drugoj vratnici pronašao Ivan Drežnjak, a Mariću to nije bilo teško pospremiti u mrežu Dujmovića.

Brotnjo se u utakmicu vraća tek u 16. minuti. Jedan napad Zrinjskog odlično je presjekao Zagrepčanin u redovima Brotnja, Šimun Markić, istrčao kontru i produžio loptu do Marina Sutona koji pogađa bliži kut vratara Zrinjskog Čolaka

Samo minutu kasnije popuni preokret. Iz akumuliranog udarca za 2:1 Brotnja pogađa Anđel Čolak te se tim rezultatom odlazi na odmor.

U nastavak Brotnjo ulazi bolje i u 25. minuti novim pogotkom Marin Suton pogađa za 3:1. No, samo minutu kasnije za 3:2 precizan je mladi igrač Zrinjskog Adnan Kalajdžić.

U 30. minuti nakon odličnog proigravanja sa Sesarom, lijepim lobom loptu u mrežu šalje Zvonimir Ćavar. U istoj minuti nakon odlične akcije iz slobodnog udarca na drugoj vratnici sam ostaje Marin Suton i pogađa za 5:2 i svoj treći pogodak na utakmici.

MNK Brotnjo,HFC Zrinjski

I kada se mislilo da utakmica za Brotnjo ulazi u mirne vode, fantastičnim pogotkom pod gredu, Zrinjskom nadu vraća Ivan Perić.

U istoj minuti Brotnjo pravi šesti akumulirani prekršaj. Siguran izvođač je, večeras možda i najbolji pojedinac susreta, Adnan Kalajdžić,  koji pogađa za 5:4 i vraća utakmicu u potpunu neizvjesnost. 

MNK Brotnjo,HFC Zrinjski

Zrinjski je bacio sve karte u napad te u posljednjim sekundama puca Kalajdžić, a Andrijano Dujmović "čupa" nemoguće i ostavlja u Čitluku tri prva boda u novoj sezoni.

Brotnjo u idućem kolu gostuje kod Seljaka u Livnu, dok će Zrinjski na svom parketu dočekati momčad Bosna Kompred.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.