ODLAZAK HERCEGOVAČKOG MENADŽERA Preminuo je Predrag Naletilić - Nale

Predrag Naletilić Nale
Večernji list

Preminuo je Predrag Naletilić - Nale, poznati širokobriješki i jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih menadžera, čovjek koji je svojevremeno  u Milan doveo Zvonimira Bobana i Dejana Savičevića.

U petak prijepodne sahranjen je na Mirogoju u krugu obitelji, javlja Index. Ove godine navršio je 88 godina i do samog kraja bio lucidan i bistrog uma.

Predrag Naletilić tijekom života bio je najpoznatiji po poslovima koje je odradio s Milanom, a zanatu je naučio i sina Marka koji je danas jedan od najpoznatijih hrvatskih menadžera.

Predrag Naletilić, koji je rođen u Širokom Brijegu i zarana ostao bez roditelja, s 10 godina je došao u Zagreb i izgradio sebe i svoju životnu priču. Uz pomoć i sestre Nede Pavličević, majke znanih (košarkaških) sinova Damira i Željka, nećaka s kojima se Nale ponosio.

Bio je i igrač bez ozbiljnije karijere, fizioterapeut i potom menadžer, koji je dostigao globalne visoke razine. Sve vrijeme otkako je sa suprugom Katarinom postao roditelj Marku i Arijani, Nale je imao svoju najvažniju utvrdu, obitelj.

Obilazio je stalno svijet, pa i u “ozbiljnim” godinama, ali svaka je priča, putovanje i emocija počinjala i završavala s djecom i suprugom. Bio je presretan što mu je sin Marko nastavio njegovim putem i kroz petnaestak godina prerastao u “mlađu verziju Naleta”, dakle, uspješan i gospodski nastrojen, prenose Sportske novosti.