ODLASCI NA POMOLU Ponajbolji igrač Veleža karijeru bi mogao nastaviti u HNL-u

Haris Ovčina
Ilustracija/hercegovina.info

Rođeni su nakon 33 godine uspjeli zaigrati u Europi i ostavili su odličan utisak u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Najveći pothvat sigurno bio je izbacivanje grčkog AEK-a, a jasno je da su se mnogi igrači mostarskog kluba predstavili široj nogometnoj javnosti, ali i skautima iz Europe.

No, Veležu u Premijer ligi ne ide kako se očekivalo i jasno je da će mostarski klub morati napraviti neke promjene u igračkom kadru u siječanjskom prelaznom roku.

"Kako stvari stoje moglo bi biti i odlazaka sa stadiona Rođeni jer su pojedini igrači nakon odličnog nastupa u Europi itekako skrenuli pažnju na sebe", piše sportsport.ba. 

Prvi koji bi u siječnju mogao napustiti Velež je Haris Ovčina koji bi karijeru mogao nastaviti u Hrvatskoj. Navodno, interes za Ovčinu pokazala je Rijeka koja je odlučna da ga dovede već nakon završetka prvog dijela sezone.

Ovaj 25-godišnjak ima ugovor do kraja sezone i jasno je da bi Velež u slučaju da Ovčina ode u siječnju dobio određeni iznos odštete.

Ovčina je u dosadašnjem dijelu sezone u svim natjecanjima odigrao već 22 utakmice, te je zabio jedan pogodak i upisao četiri asistencije.

U Velež je stigao na ljeto 2016. godine iz Famosa, a poznato je da je prošao omladinsku selekciju Željezničara.