FOTO/VIDEO  Odigran mali hercegovački derbi u Areni: NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 0:0

HŠK zrinjski 2009

... 2009. i mlađi kao i dječaci rođeni 2007. i mlađi. Turnir je privukao veliki broj ekipa tako da kod 2007. godišta nastupa 17, a kod 2009. 16 ekipa. Ekipe su podijeljene u četiri skupine.

Dosta zanimljivu utakmicu odigrali su dječaci 2009. godište u skupini D. Iako nije bilo pogodaka odigran je hercegovački derbi između HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg.  Na našem video prilogu možete pogledati najzanimljivije trenutke utakmice.

Osim Širokog Brijega i Zrinjskog u ovoj skupini se još nalaze mali nogometaši HNK Grude i HNK Branitelj. Kod ovog godišta Zrinjski ima još jednu ekipu koja se nalazi u skupini B u kojoj se još nalaze i FA Academika crveni, Uni sport Stolac i UŠS Fortuna Mostar.

Kod godišta 2007. također nastupaju dvije ekipe Zrinjskog. U skupini A se nalaze Zrinjski bijeli, HNK Branitelj, HNK Grude, NK Neretvanac Opuzen (HRV) i AF Mostar SG. U skupini D nastupa Zrinjski crveni koji će za protivnike imati ekipe HNK Tomislav iz Tomislavgrada, NK Sport Talent Mostar i NK Inter Campus Dubrave (HRV).