OBLJETNICA Hajduk predstavio nove dresove

Hajduk novi dresovi
HNK Hajduk

U povodu obilježavanja 110 godina kluba, HNK Hajduk i njegov tehnički sponzor 'Macron', talijanski lider tržišta sportske opreme, pripremili su poseban dres koji ističe slavnu povijest, identitet kluba te značaj i čast nošenja dresa na terenu i izvan njega.

Posebno izdanje u povodu obilježavanja 110 godina Hajduka je dres zlatne boje. Na unutarnjem dijelu dresa, na ovratniku, nalazi se posveta rođendanu kluba koja uključuje grb i prigodnu oznaku godina 1911-2021. Prednju stranu dresa krase tri okomite trake u zlatnim tonovima s tankim dijagonalnim linijama. 

Crni silikonski logotip 'Macron Hero' zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku. Na samom dnu majice, njen unutarnji dio ispunjen je trakom sa silikonskim natpisom 'Hajduk živi vječno'. Na ovratniku sa stražnje strane nalazi se reljefno utisnuti natpis 'HŽV', navodi dalmatinski portal.

Natjecateljska garnitura zaokružena je kratkim hlačicama zlatne boje i zlatnim štucnama. Zlatne hlačice imaju bijeli rub, silikonski grb HNK Hajduk i crni 'Macron' logotip. Sredinom štucni izvezen je natpis 'hžv' sa stražnje strane, a s prednje strane nalazi se 'Macron' logotip.