Objavljeno koliko će ulaznica u Bratislavi dobiti navijači Zrinjskog, poznata i cijena

Stadion HŠK Zrinjski,Slovan Bratislava,konferencijska liga
ŠK Slovan

HŠK Zrinjski u četvrtak igra uzvratni susret play-offa Konferencijske lige protiv Slovana u Bratislavi u kojoj brani prednost od 1:0 iz prve utakmice za ulazak u grupnu fazu natjecanja.

'Plemići' će prema najavama imati ogromnu podršku svojih navijača. Brojni od njih se spremaju na put, a mostarski klub je najavio kako se sprema "invaZrinja" na Bratislavu.

Zrinjski je također objavio i uputstva za svoje navijače te broj karata koji biti na raspolaganju navijačima kluba.

Navijači HŠK Zrinjski u utakmici protiv ŠK Slovan na stadionu Tehelne pole u Bratislavi bit će smješteni u sektorima D201, D202, D203 i D204HŠK Zrinjski je na raspolaganje dobio ukupno 1116 ulaznica za gostujući sektor, a iste će se prodavati u utorak i srijedu u Fan Shopu Zrinjski. 
Određeni dio ulaznica bit će osiguran i za navijače koji će u Bratislavu doputovati iz inozemstva, a detalje prodaje objavit ćemo naknadno.

S druge strane Slovan je objavio cijene ulaznica. One se kreću od 12 do 20 eura ovisno o tribini i sektoru. Iako su na službenoj stranici Slovana izostavili tri gostujuća sektora, doznajemo kako će cijene ulaznica za navijače Zrinjskog iznositi 15 eura, odnosno 30 maraka.

Cijene ulaznica u VIP ložama iznose 130, odnosno 200 eura.