Obavijest Hrvatskim navijačima o kupovini ulaznica za susret Italija-Hrvatska

Obavijest Hrvatskim navijačima o kupovini ulaznica za susret Italija-Hrvatska
...kupiti putem FIGC-ovog sustava prodaje ulaznica o sljedećim pravilima.

FIGC je danas počeo s prodajom ulaznica za susret Italija - Hrvatska, a ovim putem obavještavamo navijače o posebnim pravilima kupnje za hrvatske državljane:

1. Hrvatski državljani koji ne žive u Italiji mogu kupiti ulaznice isključivo za hrvatski sektor (3. razina, plava tribina), direktno preko Hrvatskog nogometnog saveza.

2. Hrvatski državljani koji žive u Italiji mogu kupiti ulaznice za sve sektore (osim spomenutog hrvatskog sektora) na svim blagajnama "Ticket one" (FIGC-ovog partnera za ulaznice) uz predočenje osobne iskaznice, talijanske zdravstvene iskaznice i talijanskog poreznog broja.

3. Internetske narudžbe hrvatskih državljana, koji žive u Italiji, bit će poništene i vlasnici neće moći ući na stadion s takvom elektroničkom ulaznicom.

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava sve zainteresirane kako će prodaja ulaznica za susret Italija - Hrvatska započeti u srijedu 22. listopada 2014. godine.

Nakon sjajnog uvoda u Europske kvalifikacije, hrvatsku reprezentaciju 16. studenoga očekuje nogometni spektakl u Milanu protiv Italije.

Prijave za kupnju ulaznica započet će putem interneta u srijedu 22. listopada 2014. godine na internetskim stranicama HNS-a, a prijave će se zaprimati do petka 24. listopada u 12:00 sati.

U slučaju većeg broja prijava u odnosu na raspoloživi broj ulaznica, nakon završetka prijava bit će obavljen ždrijeb metodom slučajnog odabira. Ždrijeb će biti obavljen u petak 24. listopada nedugo nakon završetka roka za prijave. Naglašavamo kako redoslijed prijava nije bitan za rezultat ždrijeba.

Cijena ulaznica za hrvatske navijače iznosi 80 kuna.

Jedan kupac ima pravo na kupnju do četiri ulaznice uz upis osobnih podataka (ime, prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice države članice EU, spol) za sve četiri osobe.

Svi prijavljeni će odmah putem e-maila dobiti informaciju o statusu svoje prijave. Ždrijebom odabrani kupci bit će obaviješteni o mogućnosti kupovine ulaznica te će imati rok do ponedjeljka 27. listopada u 23:59 sati za uplatu.

Plaćanje će se vršiti isključivo karticama (DINERS®, MasterCard® ili VISA® kreditna kartica te Maestro®debitna kartica izdana od strane banaka koje podržavaju Maestro internet transakcije; za više informacija obratite se banci koja je izdala karticu).

Obvezna dostava ulaznica s otisnutim imenima, koje HNS-u dostavlja Talijanski nogometni savez do 5. studenoga, započet će 7. studenoga.

Dodatne informacije o procesu prodaje/kupnje ulaznica bit će objavljene početkom idućeg tjedna na hns-cff.hr.

Utakmica Italija - Hrvatska igra se u u nedjelju 16. studenoga u 20:45 sati.