Novi udarac za Kopića i Dinamo

Luka Ivanušec
Ronald Gorsic/CROPIX

Nema dobrih vijesti kad su ozlijeđeni Dinamovi nogometaši u pitanju. Kapetan Arijan Ademi obavio je sve moguće pretrage i nakon njih je definitivno jasno da neće moći igrati protiv Seville, a gotovo je sigurno da ga neće biti niti protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Jer, Ademi je u konačnici stariji igrač, oni teže izlaze iz ozljeda.

Kakav li je to samo bio peh. Nešto nevjerojatno, baš za onu rubriku 'Vjerovali ili ne'. Ademi je pred vjerojatno najznačajnije utakmice sezone za Dinamo, protiv Seville i Osijeka ozlijedio suigrač, Josip Mišić! Da se piše neki scenarij za film, možda bi autor ipak dobro promislio prije nego bi se odlučio baš za takav. Jer, zaista bi gledateljima filma bilo teško povjerovati u tako nešto. Modri će biti strašno hendikepirani protiv Andalužana i Osječana.

Eh, da je to sve... Neće biti niti Luke Ivanušeca na obje te važne Dinamove utakmice. Problemi s trbušnim zidom su ozbiljni, jako ozbiljni. Podosta je neizvjesno kad će s hrvatski reprezentativac uopće vratiti na teren. Najeksplozivniji igrač Modrih je u 'outu'. Imao je Luka već dugi niz godina problema s trbušnim zidom, o tome se već pisalo, nije ništa novoga.

Ali, svo to vrijeme nije se nikad žalio na neke veće probleme. No, sad je očito kumuliralo mnogo toga i problemi su teže prirode. Dakle, Modri na Sevillu i Osijek idu bez Ademija i Ivanušeca! Što to znači za Modre ne treba posebno naglašavati. Radi se o dva krucijalna igrača.

Ipak, iako je sve to jako crno, ima i nešto svjetlijih tonova. Komnen Andrić se posve oporavio, makar istini za volju, u punom sprintu još uvijek osjeća neka zatezanja. Također, oporavio se i Kevin Theophile.