NOVI ODLAZAK Goran Granić više nije trener HŠK Posušje

Goran Granić
HŠK Posušje

HŠK Posušje jutros je priopćili kako Goran Granić više nije trener Plavo-bijelih. 

"Ovim putem obavještavamo javnost kako je na sjednici UO HŠK Posušje jednoglasno gospodin Goran Granić razriješen dužnosti šefa stručnog stožera HŠK Posušje. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Graniću na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove karijere. Hvala Grana", priopćeno je s Mokrog Doca.

Iako je Granić nakon odlaska Ferde Milina u jesenskom djelu prvenstva "preporodio" momčad Posušja, na proljeće momčad s Mokrog Doca nije krenula najbolje. Naime, u pet utakmica, četiri prvenstvene i jednoj Kupa BiH Posušje je upisalo četiri poraza i to od Zrinjskog, Širokog Brijega, Sarajeva te Veleža (Kup), dok je protiv Leotara na domaćem terenu osvojen bod. 

Upravi kluba ovo je bilo dovoljno za promijeniti i drugog trenera u ovoj sezoni. Podsjetimo, Posušje je prije Granića ove sezone vodio Ferdo Milin.

Prije nekoliko dana HŠK Posušje je sporazumni raskid ugovora potpisalo i s dosadašnjim sportskim direktorom Slavkom Brekalom.

Nakon odigrana 23 kola momčad Posušja se nalazi na osmom mjestu s 24 osvojena boda, samo tri više od posljednjeg Igmana kod kojeg će Posušje gostovati u sljedećem kolu nakon reprezentativne stanke.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.