VIDEO  NOVI NAPADAČ HŠK POSUŠJE "Suigrači su mi pomogli da se prilagodim, fokusirani smo na pobjedu protiv Leotara"

Dejan Georgijević
HŠK Posušje

U 27. kolu Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Leotar u susretu izravnih suparnika u borbi za ostanak, a utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 16 sati.

Trener domaće momčadi Branko Karačić osvrnuo se na prošlu utakmicu koju su njegovi nogometaši izgubili na gostovanju kod Sloge u Doboju.

"Smatram da smo protiv Sloge do prvog primljenog gola dobro stajali na terenu i da smo igrali čvrsto, bez obzira na to što smo bili oslabljeni. Međutim, nismo uspjeli ubilježiti pozitivan rezultat, ali sada nam slijedi nova važna utakmica protiv izravnog konkurenta na domaćem terenu pred našim navijačima", kazao je Karačić.

Dotaknuo se i sljedećeg protivnika Leotara koji ima niz od dva uzastopna poraza.

"Leotar je kvalitetna momčad i jako čvrsta u defenzivnom dijelu. Znamo njihove vrijednosti i kvalitetu, ali isto tako znamo i njihove slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti u ovoj utakmici. Očekujem od mojih igrača da u ovoj "kvalifikacijskoj" utakmici pokažu sve ono što su pokazali na utakmici protiv Slobode i da na taj način dođemo do pobjede. Ovo će biti jedna teška utakmica, jer će ovdje biti nešto čvršće nego protiv Slobode. Znamo da je u toj utakmici Sloboda težila igri i ostavili su nam više prostora, a sigurno da će Leotar u ovoj utakmici biti čvršći u obrani", rekao je trener Posušja.

Sadržaj se učitava...

Karačić se kratko osvrnuo i na svoju momčad i izrazio zadovoljstvo činjenicom da su mu svi igrači na raspolaganju.

"Smatram da smo u dobrom stanju i vraćaju nam se igrači koji su bili kartonirani, a svakako nas veseli i povratak Darija Krište nakon dugo vremena. Jako važna utakmica za obje momčadi. Znamo svoju snagu i snagu protivnika i nadam se da ćemo uz podršku navijača doći do nove važne pobjede", naglasio je.

Novi napadač Posušja Dejan Georgijević izrazio je zadovoljstvo svojim novim klubom i time kako ga je momčad prihvatila.

"Moj dojam o Posušju je pozitivan i suigrači su mi dosta pomogli da se prilagodim odmah po dolasku ovdje. U momčadi vlada dobro raspoloženje, bez obzira na poraz u zadnjoj utakmici protiv Sloge. Mi smo fokusirani na Leotar i želimo ostaviti pobjedu koja bi nam jako puno značila. Time ćemo još više popraviti atmosferu među nama za ovaj završni dio prvenstva", rekao je novi igrač Posušja.

Glavni sudac utakmice na Mokrom Docu bit će Admir Musić.