VIDEO  Novi miljenik navijača Zrinjskog u Stuttgartu je imao jednu želju

Niko Janković
Screenshot

Mladi Zagrepčanin porijekolm iz Sinja, Niko Janković, postao je pravi miljenik navijača HŠK Zrinjski. Već u prošloj sezoni Janković je pokazao kako se radi o iznimnom talentu kojeg je Dinamo poput nekada Luke Modrića dao "brusiti" pod Bijelim Brijeg.

Sadržaj se učitava...

Ove sezone Janković pokazuje još više, igra sve bolje.  

Sadržaj se učitava...

Dva važna pogotka postigao je već u Europi. Najprije je pod Bijelim Brijegom "načeo" Tiranu fantastičnim pogotkom, da bi protiv Tobola čarolijom iz kornera pogodio za pobjedu od 1:0 i prednost koju 'Plemići' nose u Kazahstan.

Sadržaj se učitava...

Janković je nogomet počeo igrati u Trnju, da bi od 2010. do 2103. godine nastupao za Dinamo, kada prelazi u Stuttgart. Godine 2016. ponovno se vraća u Dinamo gdje je nastupao četiri godine u juniorima i drugoj momčadi 'Modrih'. Posudbe je prije Zrinjskog odradio u Slaven Belupu i Gorici.

Još dok je bio u Stuttgartu Janković je imao jednu želju.

Sadržaj se učitava...

"Igrao sam u Dinamu iz Zagreba. Moj osobni cilj mi je odigrati dobru sezonu, a s ekipom želim osvojiti naslov prvaka", kazao je tom prilikom Janković.

Prvenstvo je osvojio, ono s 'Plemićima'. Ne sumnjamo da će ovaj mladić to činiti u budućnosti i u nekim jačim ligama. Možda to bude i Bundesliga koju je kao dječak želio osvojiti.