NOVI ANGAŽMAN STANKA BUBALA "Ja sam vojnik kluba, što god mi kažu spreman sam raditi"

Stanko Bubalo, Hajduk, sport, Stanko Bubalo, NK Široki Brijeg, Dinamo, Marko Soldo, GNK Dinamo, Marko Soldo
NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg jutros je potvrdio angažman klupske legende Stanka Bubala u stručni stožer prve momčadi.

Nekadašnji vrsni napadač i strijelac Širokog Brijega, Osijeka, Hajduka i austrijskog Kärntena ima iskustvo i znanje koje uvelike može pomoći momčadi na čelu s Jurom Ivankovićem.

"Zvali su me i evo me! Ja sam vojnik kluba, što god mi kažu spreman sam raditi. Nemam straha, očekujem da Široki Brijeg i ove godine ponovi rezultat iz prošle sezone i izbori Europu“, istaknuo je 49-godišnji Stanko Bubalo nakon promaknuća u stručni stožer prve momčadi.

Popularni „Ronaldo iz Turčinovića“ od početka je tjedna u radu s prvom momčadi i on će svojim savjetima nastojati pomoći mladim igračima.

"Stanko je igračka i ljudska veličina, koji ima lijepu karijeru iza sebe, a svi ga u klubu i našem gradu jako respektiraju. Vjerujem kako on sa svojim dugogodišnjim igračkim iskustvom može dati kvalitetne savjete našim mladim igračima kako da bolje i lakše rješavaju određene situacije u zadnjem dijelu terena, odnosno da tako poboljšamo realizaciju i budemo ubojitiji prema naprijed, jer u dosadašnjem dijelu prvenstva jasno je da nam je to bolna točka. Tako da njegov doprinos u radu može nam biti od velike koristi, jer ipak je on bio veliki strijelac“, rekao je Ivanković.

Po završetku igračke karijere u Posušju Stanko Bubalo započeo je trenersku karijeru u Školi nogometa NK Široki Brijeg, a posljednji je angažman imao u U-17 momčadi Širokog Brijega.