NOGOMETAŠ ŠIROKOG CYRILLE KPAN "Nikako nam ne leže u posljednje vrijeme, moramo prekinuti tu lošu seriju"

Zrinjski Široki Brijeg
Hercegovina.info

U posljednjem ovojesenskom gostovanju Široki Brijeg će odmjeriti snage s mostarskim Veležom. Utakmica će biti odigrana u subotu, 12. studenoga na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli s početkom u 13 sati.

Novi premijerligaški dvoboj najavio je hitronogi krilni igrač Plavo-bijelih Cyrille Kpan.

"Pred nama je zahtjevna i teška utakmica. Velež nam nikako ne "leži" u posljednje vrijeme. Teško dolazimo do pobjeda u međusobnim utakmicama. Želimo prekinuti tu lošu seriju", kazao je Kpan.

Burkinjanin u redovima Širokog Brijega osvrnuo se kako su obje utakmice od njegovog dolaska na Pecaru završile bez pogodaka. Kako u pripremnom, tako i u prvenstvenom susretu, nije bilo pogodaka

"Velež je kvalitetna momčad koja se može ravnopravno nositi sa svima u ovoj ligi. Moramo biti oprezni, spremni smo i želimo donijeti pozitivan rezultat s gostovanja u Gabeli", poručio je Kpan.

Na gabeoskoj Podavali trener Ivica Barbarić neće moći računati na virozne Di Matea Lovrića i Kristiana Luburića, a pod upitnikom je i nastup Bože Vukoje koji je bio prehlađen tijekom cijeloga tjedna.

Utakmicu na stadionu Perica Pero Pavlović sudit će Adis Mulahasanović iz Sarajeva uz asistenciju sugrađanina Dženana Milića i Tarika Mulasmajića iz Tešnja.