NOGOMETAŠ ŠIROKOG CYRILLE KPAN "Nikako nam ne leže u posljednje vrijeme, moramo prekinuti tu lošu seriju"

NOGOMETAŠ ŠIROKOG CYRILLE KPAN "Nikako nam ne leže u posljednje vrijeme, moramo prekinuti tu lošu seriju"
Hercegovina.info

U posljednjem ovojesenskom gostovanju Široki Brijeg će odmjeriti snage s mostarskim Veležom. Utakmica će biti odigrana u subotu, 12. studenoga na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli s početkom u 13 sati.

Novi premijerligaški dvoboj najavio je hitronogi krilni igrač Plavo-bijelih Cyrille Kpan.

"Pred nama je zahtjevna i teška utakmica. Velež nam nikako ne "leži" u posljednje vrijeme. Teško dolazimo do pobjeda u međusobnim utakmicama. Želimo prekinuti tu lošu seriju", kazao je Kpan.

Burkinjanin u redovima Širokog Brijega osvrnuo se kako su obje utakmice od njegovog dolaska na Pecaru završile bez pogodaka. Kako u pripremnom, tako i u prvenstvenom susretu, nije bilo pogodaka

"Velež je kvalitetna momčad koja se može ravnopravno nositi sa svima u ovoj ligi. Moramo biti oprezni, spremni smo i želimo donijeti pozitivan rezultat s gostovanja u Gabeli", poručio je Kpan.

Na gabeoskoj Podavali trener Ivica Barbarić neće moći računati na virozne Di Matea Lovrića i Kristiana Luburića, a pod upitnikom je i nastup Bože Vukoje koji je bio prehlađen tijekom cijeloga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu na stadionu Perica Pero Pavlović sudit će Adis Mulahasanović iz Sarajeva uz asistenciju sugrađanina Dženana Milića i Tarika Mulasmajića iz Tešnja.