FOTO  NK Sloga-HŠK Zrinjski 0:3

Sloga-Zrinjski
Za Plemiće su nastupili nogometaši koji nisu nastupili u utakmci protiv Slavije na otvaranju proljetnog dijela Premijer lige BiH.

Zrinjski je bio puno bolji tijekom cijelog susreta i na kraju su Plemići slavili 3:0. Pogotke za Zrinjski postigli su Filipović, Pehar i Dedić. U prvom dijelu gledali smo dominaciju Zrinjskog. Imali su Plemići nekoliko izglednih prigoda, prije svega preko Stojića iz slobodnjaka čiji udarac krajnjim naporom brani Brkić. Pokušali su i Đurić, Filipović i Pehar. Strijelac za 1:0 je Filipović na asistenciju Đurića. Na 2:0 povisuje Pehar, a opet je asistent Đurić. Sa 2:0 ide se na odmor.

I u drugom dijelu bolja igra Zrinjskog. Imali su Plemići nadmoć, i nekoliko dobrih prigoda. Konačan rezultat 3:0 postavio je Dedić fantastičnim pogotkom iz slobodnjaka.

NK Sloga: Brkić, Petrović, Jokić, Brajković, Pažin, Handžić, Serdarević, Miličević, Mazreku, Tiago i Grgić. Još su igrali Hrstić, Vučić, Dolić, M. Petrović, Todorović, Totić, Markov i Vegar.

HŠK Zrinjski: Tirić, Blaić, Radeljić, Stojkić, Tomaš, Vukomanović, Petrak, Đurić, Dedić, Pehar Filipović. Još su igrali Karačić, Aćimović, Tešija i Zlatić.

Utakmici je nazočilo stotinjak gledatelja, a među njima bila je i skupina Ultrasa navijača Zrinjskog.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info